Vores profil - Revisor Ballerup

Bogholder og revisor i Ballerup

Revisionsfirmaet W. Bach Nørgaard er din revisor i Ballerup, som samarbejder med vores kunder om alt fra talmæssige opgørelser til rigtige løsninger. Vi har stor ekspertise i at møde den enkelte virksomhed med udgangspunkt i deres aktuelle situation og omstændigheder.

Kvalitetssikret og erfaren revisor i Ballerup

Hos Revisorfirmaet W. Bach Nørgaard er vi specialister i alt, hvad der indebærer service og kvalitetssikret revisionsydelser. Vi skræddersyer vores ydelser med udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov og ønsker.

Hos Revisionsfirmaet W. Bach Nørgaard er vi et professionelt team, der består af en række kompetente revisorer, som er revisoruddannet. Vi arbejder udelukkende med de nyeste metoder og værktøjer, som består af gennemprøvede IT-programmer, hvilket sikrer en ensartet høj kvalitet.

Fagligheden i kombination med vores værktøjer er den enkeltes sikkerhed for målrettet revision, der foregår særdeles effektivt, lige fra planlægning og gennemførelse til IT understøttet afrapportering. Vores revisionsværktøjer tager udgangspunkt i din virksomheds behov og risici.

Vi er omfattet af Revisortilsynets lovpligtige kvalitetskontrol, som er den enkeltes sikkerhed for, at det udførte er i overensstemmelse med branchens revisorskik i henhold til revisorloven, erklæringsvejledningen og de gældende internationale revisionsstandarder.

Når virksomheden skal have et løft

Få mere tid og overskud til at drive din forretning og hør mere om dine muligheder. Vi tilbyder et revisortjek, hvor økonomien gennemgås, og du får indblik i, hvordan vi kan skabe udvikling og optimering.

Tidssvarende metoder og teknikker hos din revisor i Ballerup

Hos Revisionsfirmaet W. Bach Nørgaard har vi stor erfaring med markedets nyeste IT værkstøjer, systemer og teknikker. Vi vægter moderne metoder, da det er kundes sikkerhed for at være og forblive tidssvarende.

Mere end 80 år

Revisionsfirmaet W. Bach Nørgaard er dit revisionsfirma med mere end 80 år i branchens felt. Vi er et ældre og erfarent firma, som på trods af mange års givende revision, følger nutidens moderne og tidssvarende metoder, værktøjer og IT systemer.

Vi sætter en ære i at møde din virksomhed på behov og ønsker. Vores vision er at støtte din virksomhed med bogholderi og revisionsydelser, som skaber tid, fokus og overblik. Få tid til at drive forretningen, mens du trygt kan overlade revision til os.